top of page

Ayurveda Treatments

Ayurveda treatments

Het woord "Ayurveda" komt uit het Sanskriet en betekent "wetenschap van het leven".
Deze geneeskunde plaatst de mens centraal. Het principe is dat ieder van ons is samengesteld uit verschillende energieën afkomstig van de 5 basiselementen: water, ruimte, lucht, vuur en aarde. Deze zijn aanwezig of niet in verschillende mate in elk van ons. Met deze elementen vormen onze diepe natuur.

Ayurveda massage

Ontspanning massage van Ayurveda (levenskennis) uit de Indiaanse cultuur;  Kleine verfijnde kruiden zakjes, gevuld met actieve bestanddelen uitgezocht in functie van de te behandelen Dosha (Vata, Pita en Kapha). Toxines worden opgelost en zo wordt vetophoping en tevens geschikt bij stijve gewrichten en zwellingen.

60 min

€50,-

Aromatherapie massage

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Welke etherische olie wordt gebruikt, bekijken we samen in functie van jouw noden en wensen.

60 min

€50,-

Rituele kaarsen massage

Tijdens het magische moment van de massage met de aan uw sterrenbeeld aangepaste ritueel, wordt u ondergedompeld in de frisse marine geur van water, het stimulerende boeket van Lucht, de warmte van vuur of de kruidige geur van de aarde.

60 min

€50,-

90 min

€70,-

Shirodhara massage

Een Ayurvedische  welzijn behandeling een stroming van lauw warme olie, zowel druppelend als vloeiend op het "Derde Oog" met een anti-stress en anti-depressief effect.

*12 min

€15,-

bottom of page