top of page

Oriental, Holistic

Oriental, Holistic

Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op een holistische visie. Het doel is om de gezondheid, het evenwicht en de harmonie van een persoon op alle niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – te herstellen door het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Bamboe massage

De massage met behulp van een bamboestok is een stevige massage en een goede bio stimulans voor het lichaam. Ideaal voor zowel mannen als vrouwen met effectieve resultaten voor bevordering van de bloedcirculatie en vermindering van vet.

60 min

€50,-

Aziatische massage

Bij een Aziatische massage staat het in balans brengen van het lichaam en versoepeling van de spieren centraal, het is gebaseerd op twee Chinese technieken (Tuina en Shiatsu). Deze manipulaties stimuleren acupunctuurpunten ter vermindering van spierklachten en stress. Hoewel het een vrij harde en stevige massage is, kan je natuurlijk heerlijk ontspannen tijdens deze massage. 

60 min

€50,-

Hot stone massage

Wordt ook wel warme stenen massage of steen therapie genoemd. De warme stenen/speciale lava stenen worden geplaatst op strategische  energie punten om spanning weg te nemen, ontspanning te stimuleren en de diepe circulatie te bevorderen. Door bevordering van de diepe circulatie wordt het lymfesysteem gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren.

60 min

90 min

€50,-

€70-

Sport massage

De sportmassage is een techniek op basis van de ontspanningsmassage maar werkt in het diepere weefsel structuur van de spieren. De sportmassage is een sterke massage met de focus op een intensieve druk op een specifiek deel van het lichtaam om spierspanning en knopen te ontspannen.

60 min

90 min

€50,-

€70,-

Shiatsu massage

Shiatsu is een Japanse massagetechniek die wordt ingezet om het lichaam en de geest in balans te brengen. In het Japans betekent shi vinger en atsu druk. Ook gewrichtsmanipulatie en strekking van lichaamsdelen zijn onderdeel van een shiatsu-massage. De massage ontspant, versoepelt de spieren en bevordert de beweging van gewrichten. De shiatsu massage zorg voor een goede circulatie van de bloed- en lichaamsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen.

60 min

€50,-

bottom of page