top of page

EMS Treatment

EMS Behandeling

 

Wil jij wat aan je lichaam, vetpercentage of spiermassa doen maar heb je niet genoeg tijd om naar de sportschool te gaan? Onderga een elektrostimulatie behandeling bij cocoas! Onze EMS apparatuur hervormt eenvoudig spieren en helpt effectief bij vetvermindering. Het versterken van de bekkenboden, het verhelpen  en voorkomen van incontinentie. 

Elektrostimulatie, afkorting EMS, is een wetenschappelijk erkende behandeling die veel wordt gebruikt bij revalidatieprocessen.

Bij elektrostimulatie worden zenuw- en/of spiervezels door de huid heen geactiveerd door middel van elektrische prikkels. Deze samentrekkingen zijn intensiever dan wat je normaal zou bereiken met vrijwillige spiersamentrekkingen tijdens traditionele oefeningen. Hierdoor kunnen meer spiervezels worden geactiveerd en kunnen je spieren efficiënter werken. EMS kan worden toegepast op verschillende delen van je lichaam, zoals je buik, billen, benen, armen en rug, om verschillende spiergroepen te stimuleren.  

EMS behandeling is geschikt voor degenen die sneller vet willen verbranden en de spieren willen vergroten. Maar elektrostimulatie is ook zeker geschikt voor personen die hun lichaamsvorm willen veranderen. Vooral na de bevalling is EMS training een aantrekkelijk alternatief voor conventionele regressiegymnastiek. De behandeling kan de vaak verzwakte bekkenbodem snel en efficiënt worden versterkt en incontinentie worden voorkomen. EMS Training is een effectieve en tegelijkertijd bijzonder zachte methode om de bekkenbodem te trainen. Dit maakt het ideaal voor herstel na de zwangerschap.  Daarom moeten mannen tijdens de EMS behandeling ook aandacht besteden aan een doelgerichte aanpak van de bekkenbodem. De behandeling is niet alleen geschikt voor vrouwen ook voor mannen of oudere mensen, omdat er bij de EMS geen extra gewichten worden gebruikt, is de methode bijzonder gemakkelijk voor de gewrichten. 

Naast vetverbranding zijn er nog andere voordelen van EMS-behandelingen zonder bewegen; tijdbesparend, efficiëntie, spieropbouw en toning, gewrichtsvriendelijk. En een gepersonaliseerde ems behandeling aangepast aan jouw individuele fitnessniveau en doelen.

IMG_0759.webp
IMG_0765.webp

Behandelprijzen

1 Zone per behandeling + afspraak

1 EMS- behandeling, 1 zone intro incl. consult 45 min

4 EMS- behandelingen 1 zone van 30 min

6 EMS- behandelingen 1 zone van 30 min

10 EMS- behandelingen 1 zone van 30 min

€ 55,-

             

€ 200,-

             

€ 375,-

           

€ 450,-

2 Zones per behandeling + afspraak

1 EMS- behandeling, 2 zones intro incl. consult 45 min

4 EMS- behandelingen 2 zones van 30 min

6 EMS- behandelingen 2 zones van 30 min

10 EMS- behandelingen 2 zones van 30 min

€ 90,-

             

€ 400,-

 

€ 725,-

           

€ 850,-

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

  • Patiënten met pacemakers

  • Zwangere of borstvoedinggevende vrouwen

  • Patiënten met hartaandoeningen of een zwakker hart

  • Patiënten met cerebrovasculaire aandoeningen (patiënten met een beroerte)

  • Patiënten met hersenbeschadiging of een hersenoperatie hebben gehad

  • Patiënten die implanteerbare medische apparaten gebruiken

  • Niet in de buurt van de halsslagader.

  • Niet op het lichaam boven de buik, knie, etc. (botdelen van het lichaam)

IMG_0775.jpeg
bottom of page