top of page

Body, Mind, Soul

Body, Mind, Soul

De geest-lichaam-ziel-verbinding verwijst naar hoe uw gedachten en gevoelens uw fysieke welzijn beïnvloeden, en hoe uw fysieke welzijn uw denkprocessen beïnvloedt.

Schouders, Nek, Armen

Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten. De rug-, nek en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren.

30 min

45 min

€40,-

€45,-

Kaaktherapie

Bij de behandeling worden pijn en klachten behandeld aan het kaakgewricht, het gebit en de kauwspieren. Vaak ontstaan de klachten door bijvoorbeeld tandenknarsen of klemmen tijdens het slapen, die hoge spanning overbelast de kaak.

De therapie verminderd van de spanning in de gewrichten en spieren, verbetert de mobiliteit, om chronische hoofdpijn en (nek)pijn te behandelen.

45 min

€45,-

Rug, Nek, Armen

De rug-, nek en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

30 min

45 min

€40,-

€45,-

Ontspanning massage 

De meest populaire van alle traditionele massages. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, bevordert de bloedcirculatie, verlicht de spierspanning en geeft totale ontspanning. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam.

60 min

90 min

€50,-

€70,-

Chocolade massage

De massage die u vertroeteld, verzachtend, een moment van heerlijke ontspanning, waar het gaat om een  zintuiglijke stimulans van lichaam en geest.

Een heerlijke massage voor iedereen met een voorliefde van chocolade. 

70 min

€80,-

bottom of page