top of page

Cocoa´s Facials

Huidverjonging

Huidveroudering is een geleidelijk proces, waarvan maar weinig mensen weten dat dit al vanaf je 25ste levensjaar start. Vanaf dat moment wordt de afbraak van collageen- en elastinevezels namelijk groter dan de aanmaak ervan, waardoor het volume en de elasticiteit van onze huid afnemen. Nu zullen we, als gevolg daarvan, niet direct rimpels zien verschijnen, maar heel geleidelijk worden wel de eerste kraaienpootjes en fijne lijntjes zichtbaar.

Onze huidverjongingsbehandelingen zijn speciaal ontworpen voor het natuurlijk verjongen van de huid. Huidverjonging is een populair onderwerp, omdat een strakke, egale huid nou eenmaal jonger oogt dan een huid met zichtbare rimpels en pigment. Tegenwoordig zijn er veel behandelingen voor huidverjonging zonder operatie, zoals anti-rimpel gezichtsbehandelingen. Onze Anti-Age behandelingen egaliseren en verstrakken de huid.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verjongen van de huid:
​​

* SkinClinic anti-age line

* Micro-needling

* Bindweefselmassage

SkinClinic anti-age line:

SkinClinic Anti age line is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waarbij wij tijdens de behandeling beschikken over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling in te zetten is op alle huidzorgen. 

75 min

€49,50

bottom of page