top of page

Cocoa´s Facials

Facials

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft Dankzij de het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven zij jouw huid een boost tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid. Cocoas onderscheidt zich met haar professionele treatments doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Door middel van een huidanalyse voorafgaand aan de behandeling, kan deze altijd worden aangepast aan jouw huidbehoefte op dat moment en kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Anti-Aging behandeling

Ontspanning massage van Ayurveda (levenskennis) uit de Indiaanse cultuur;  Kleine verfijnde kruiden zakjes, gevuld met actieve bestanddelen uitgezocht in functie van de te behandelen Dosha (Vata, Pita en Kapha). Toxines worden opgelost en zo wordt vetophoping en tevens geschikt bij stijve gewrichten en zwellingen.

60 min

€49,95

Pigmentatie behandeling

Met de Melanyc Treatment behandelen we het hele gezicht. De behandeltraject bestaat uit gemiddeld 3-6 behandelingen met een tussenperiode van 6-8 weken waarin er wordt afgewisseld tussen intensieve peelings en microneedling. 

 

* Deze behandeling is alleen te boeken na een intake gesprek.

60 min

€65,-

Bindweefselmassage 

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Welke etherische olie wordt gebruikt, bekijken we samen in functie van jouw noden en wensen.

60 min

€45,-

bottom of page